Врањска Бања све уређенија

У Врањској Бањи почело је уређење паркинг места. Упоредо се ради на чишћењу кинете Бањштице и припреми оштећених саобраћајница за санацију.

Врањска Бања ускоро ће добити уређена паркиралишта на неколико локација. Тај посао је део пројекта паркинг сервиса који ће почети да функционише и у овој градској општини. Тиме ће у великој мери бити решен проблем недостатка одговарајућег простора за паркирање.

Средства су обезбеђена из градског буџета, односно из комуналног програма за ову годину. Када цео пројекат буде завршен, Врањска Бања ће располагати са 500 паркинг места која ће се наплаћивати СМС-ом. Лепо време користи се и за обављање других радова, пре свега оних који се тичу јавне хигијене.

Биће посла наредних дана и у околини Врањске Бање. Стојановић каже да ће се радити на санацији оштећених коловоза у Корбевцу, Изумну и Кумареву. Биће преконтролисана и сва јавна расвета како би се на време замениле дотрајале сијалице.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 21 новембар 2012 12:25

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Укинута ванредна ситуација - Радио Телевизија Врање https://t.co/9xUB5T2oXw via @tripplesworld https://t.co/MBhXCrklrm
Милица и Катарина на Републичком такмичењу младих талената - Радио Телевизија Врање https://t.co/fST75lNBhZ via… https://t.co/AYGcmoBABb
Јако невреме у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/ViPTAmme7n via @tripplesworld https://t.co/v1o4t0owov
Follow RTV Vranje on Twitter