Породица Станојевић биће збринута

Поводом прилога о шесточланој породици Станојевић из Нове Брезовице, који је емитован у емисији „Експлозив“ на Првој телевизији у среду 21. новембра, градоначелник Врања Зоран Антић се огласио саопштењем за јавност у коме се између осталог каже.

„Локална самоуправа је у несрећи која је задесила породицу Станојевић настојала да предузме све, како би помогла овом домаћинству. Опредељена су одређена новчана средства, однета је хуманитарна помоћ и обављени припремни радови за изградњу прилазног пута, обезбеђени плац и вода за пиће. Дирекција за изградњу и развој града је урадила идејни пројекат, и по њему је потребно више од 2 милиона динара за изградњу породичног дома.

Поменута средства локална самоуправа не може у овом тренутку да обезбеди, али зато сигурно неће дозволити да шесточлана породица зиму проведе у крајње непримереним условима. У целој овој тужној причи, приметан је тенденциозни приступ новинарке, који је овај случај искористила за поређење са енормним трошењем у неким институцијама у Србији, а која немају никакве везе са Врањем" -стоји у саопштењу, објављеном на градском сајту.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Вирус корона потврђен код 69 особа - Радио Телевизија Врање https://t.co/zMqjCt5YFk via @tripplesworld
За пример: Леонора и Анђела Ристић, ученице ОШ ''Светозар Марковић'' - Радио Телевизија Врање https://t.co/Xva7tzIA0y via @tripplesworld
Нови пакет државне помоћи малим и средњим предузећима - Радио Телевизија Врање https://t.co/EBipPEkgZa via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter