Одштампајте ову страницу

Снег не омета саобраћај

By РТВ децембар 11, 2012 195 0

Сви путни правци на територији Врања су проходни и саобраћај се одвија без застоја, иако је падавина било и током ноћи. На коловозу има снега, али нема већих проблема, јер су путеви чишћени и током ноћи. Дебљина снежног покривача у Пчињском округу у нижим пределима је 6, а у вишим од 30 до 40 центиметара.

Магистрални и регионални путеви у округу су проходни, као и локални на територији Врања, које су екипе Водовода и током ноћи рашчишћавале. Снег пада са мањим прекидима и још увек није достигао висину која би правила веће проблеме у саобраћају, тако да су јутрос према свим селима кренули аутобуси.

Градски штаб заседао је јуче и ситуација још увек није алармантна, с обзиром на висину снежног покривача и на то да зимске службе успевају да очисте путне правце.

Ватрогасно спасилачка јединица имала је већ две интервенције и апелује на задужене у месним канцеларијама да обезбеде информације о старачким домаћинствима у удаљеним махалама. Неопходни су и контакти са члановима породица.

Из Ауто мото савеза Србије упозоравају да су могући одрони на деоници Владичин Хан - Стрезимировце. Опрезну вожњу  саветују и на деоници Печењевце - Прешево, због заосталог снега на коловозу.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 11 децембар 2012 13:24