Војкан Ристић председник Управног одбора РТВ-а

Војкан Ристић, дипломирани политиколог из Врања, именован је јуче на седници Скупштине града за председника Управног одбора Радио телевизије Врање. Након тога је одржана седница Управног одбора наше медијске куће, на којој је усвојен програм рада за наредну годину.

И 2013. године Радио телевизија Врање ће посебну пажњу посветити благовременом и истинитом информисању јавности о свему ономе што Република Србија и наш град предузимају на унапређивању привредне активности Врања и Пчињског округа, афирмацији европских вредности, неговању верске, националне и политичке толеранције и унапређивању демократије.

Директор Радио телевизије Врање Зоран Величковић је казао да ће реализација плана и програма ипак зависити од усвајања сета закона о Медијској стратегији. С обзиром да Медијска стратегија предвиђа да држава и локалне самоуправе истисну из буџета финансирање медија, Радио телевизија Врање ће смоћи снаге да упркос томе реализује план и програм, закључак је Управног одбора. Као адут представљено је 39 ауторских емисија у сопственој продукцији. Највећа пажња биће и наредне године посвећена стубу прогрaмске шеме, информативном програму.

На седници је усвојен и план јавних набавки. Став Управног одбора РТВ-а је да и у наредној години буде повећана гледаност нашег телевизијског и слушаност радијског програма, како би потврдили и задржали позицију апсолутног медијског лидера у региону.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 14 децембар 2012 13:14

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter