Додељене награде Регионалне привредне коморе Лесковац

Град Врање добитник је захвалнице поводом 50 година рада Регионалне привредне коморе Лесковац. Ово признање је  име града примио градоначелник Зоран Антић. Међу добитницима признања за допринос развоју привреде југа Србије су и начелник Пчињског округа Будимир Михајловић, Симпо, Јумко и други привредни колективи и појединци из Пчињског округа. Признања су уручена на свечаном делу седнице Регионалне привредне коморе Лесковац и на акамедији у свечаној сали Скупштине града Лесковца.

Поводом 50 година рада Регионалне привредне коморе Лесковац на академији у свечаној сали скупштине града Лесковца уручена су признања за допринос развоју привреде. Град Врање добитник је захвалнице. Ово признање је у име града примио градоначелник Зоран Антић.

Међу добитницима захвалнице за допринос развоју привреде југа Србије су и начелник Пчињског округа Будимир Михајловић, општина Сурдулица и Центар БИА Врање. Плакете са дипломом су добили Алфа Плам, Симпо, Јумко, Електродистрибуција Врање, Бритиш Америкен Тобако, Дуванска индустрија Бујановац, Власинске хидроелектране и Кавим Јединство. На свечаном делу седнице Регионалне привредне коморе Лесковац, која је одржана пре тога, за успешне пословне резултате у овој години плакете са дипломама додељене су врањском Комраду и Телевизији Спектри Бујановац, док су дипломе добили Милорад Андрејевић директор Симпо лајна, Срђан Тасић пољопривредник из Вртогоша, радници Босиле метал у Босилеграду Вене Михаилов и Добри Зарков и Анка Котева власница предузећа Ана у Босилеграду.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 14 децембар 2012 19:30

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter