Одштампајте ову страницу

Возачима се саветује опрез

By РТВ децембар 17, 2012 0

Ледена киша је заобишла подручје Врања. Ипак, то не значи да није било проблема, пре свега у саобраћају. Аутобуски превоз није функционисао на два локална правца. Забележене су и три саобраћајне незгоде. Због снега и поледице, у планинским пределима и магле, возачима се саветује опрез.

Овај крај Србије током викенда није захватила ледена киша, као што је најавио Републички хидрометеоролошки завод. Међутим, апел команданта Градског штаба за ванредне ситуације, градоначелника Врања Зорана Антића и даље је актуелан. Без зимске опреме не крећите на пут, поготово ка планинским насељима. Влажни коловози и густа магла разлози су због чега би требало да пратите информације о стању на путевима и да возите опрезно. Довољно је упозорење и то што су се на подручју Полицијске управе Врање током викенда догодиле три саобраћајне незгоде, на срећу без повређених лица. Три лица су задржана због управљања возилом под дејством алкохола.

Минула два дана није било нових снежних падавина, па ни проблема на подручју Пчињског округа, сазнајемо у одељењу за ванредне ситуације у Врању. Кад је реч о аутобуском превозу није било полазака на линијама Кавим Јединства према Тесовишту и Лепчинцу. Поласци су отказани због тога што ови локални путни правци нису до краја били проходни, кажу у том предузећу.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 17 децембар 2012 15:07