Укинут Уједињени грански синдикат "Независност"

Све главне поверенике Уједињеног гранског синдиката ''Независност'' на територији републике Србије, међу којима је и Новица Митић, повереник за Врање, разрешио је дужности председник синдиката Бранислав Чанак и о томе обавестио јавност путем саопштења. Митић каже да је разлог лоша економска ситуација у синдикату и да повереништво треба да преузме грана просвете тог синдиката.

Новица Митић није више повереник Уједињеног гранског синдиката Независност за Врање, како је на предлог председника одлучио Главни одбор синдиката.

У саопштењу за јавност се наводи да канцеларију у Врању преузима грана просвете и све остале активне гране синдиката Независност. Митић и даље користи ту канцеларију, од петог јануара као повереник Уједињеног синдиката Србије за Пчињски округ.

Пре пет година поједини председници, потпредседници и повереници Независности одвојили су се и формирали индустријски синдикат, који се од недавно зове Уједињени синдикат Србије.

Међутим, члан Главног одбора Уједињеног гранског синдиката '''Независност'' Сузана Лазаревић каже да је синдиката са Фондом ПИО потписао уговор о томе да Митић напусти канцеларију и врати кључеве и да је рок био новембар прошле године. Ускоро би овај проблем требало да буде решен каже Лазаревићева.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 22 јануар 2013 12:42

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter