Помоћ у грађевинском материјалу за расељена лица

Интерно расељена лица која живе у колективном или неадекватном приватном смештају на територији града Врања, моћи ће под одређеним условима да добију помоћ у грађевинском материјалу ради побољшања услова живота. Захтеви са документацијом се достављају до 22. фебруара  писарници Градске управе.

Први и основни услов конкурса је да избегло лице живи у колективном или неадекватном приватном смештају на територији града. Поред тога, потребно је да је регистровано као интерно расељено лице, да не поседује непокретност у Србији или у некој другој земљи, да није отуђило имовину на Косову и Метохији којом је могло да реши стамбено питање и да није укључено у други пројекат решавања стамбеног питања.

Породице које су слабијег материјалног и социјалнoг статуса, имају оболелог члана домаћинства или већи број малолетне деце имаће предност приликом конкурса.

Захтеве са документацијом треба да доставе до 22. фебруара  писарници Градске управе.

 

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 23 јануар 2013 12:46

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Новинарима представљен програм отварања и ентеријер обновљеног позоришта - Радио Телевизија Врање https://t.co/tOeidzYSYv via @tripplesworld
РАДОСТ: У врањском породилишту 89 беба више него прошле године - Радио Телевизија Врање https://t.co/5LeZ3Lc6dV via @tripplesworld
Ниче теретана на отвореном у насељу Виктор Бубањ - Радио Телевизија Врање https://t.co/rZPvRUuTXR via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter