Помоћ у грађевинском материјалу за расељена лица

Интерно расељена лица која живе у колективном или неадекватном приватном смештају на територији града Врања, моћи ће под одређеним условима да добију помоћ у грађевинском материјалу ради побољшања услова живота. Захтеви са документацијом се достављају до 22. фебруара  писарници Градске управе.

Први и основни услов конкурса је да избегло лице живи у колективном или неадекватном приватном смештају на територији града. Поред тога, потребно је да је регистровано као интерно расељено лице, да не поседује непокретност у Србији или у некој другој земљи, да није отуђило имовину на Косову и Метохији којом је могло да реши стамбено питање и да није укључено у други пројекат решавања стамбеног питања.

Породице које су слабијег материјалног и социјалнoг статуса, имају оболелог члана домаћинства или већи број малолетне деце имаће предност приликом конкурса.

Захтеве са документацијом треба да доставе до 22. фебруара  писарници Градске управе.

 

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 23 јануар 2013 12:46

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Без жртава короне у Србији. Још 34 нова случаја вируса ковид 19 - Радио Телевизија Врање https://t.co/mdpUuOXkWo via @tripplesworld
Земља сува – овогодишњи приноси биће умањени - Радио Телевизија Врање https://t.co/Rr8Z9xj3cn via @tripplesworld
Глигоријевић: Круна нашег рада пројекат „Унапређење тржишне и пословне способности станара у оквиру инкубатора“ - Р… https://t.co/sY5xNT6NYj
Follow RTV Vranje on Twitter