Пробијен рок за завршетак радова у Партизанској улици

Данас је истекао рок од месец дана,колико је било превиђено за завршетак реконструкције Партизанске улице у Врању. Пошто радови нису приведени крају,покушали смо да сазнамо шта је био разлог.

 

Дирекција за развој и изградњу града дала је рок извођачима радова да посао на реконструкцији заврше до 14.октобра. Међутим, у Партизанској улици и данас су радиле грађевинске машине припремајући коловоз за асфалтирање. Рок, дакле, није испоштован па се грађани са правом питају до када ће морати да заобилазе ову саобраћајницу.

Партизанска је једна од најфреквентнијих улица ,а  пробијање рокова истовремено је и наставак приличног саобраћајног хаоса у граду изазваног њеним затварањем. Зар није могло да се ради у убрзаним сменама, па и ноћу што је потпуно нормална ствар у другим градовима. Одговоре на ова питања потражили смо од директора Дирекције за развој и изградњу града, Драгана Стојковића.

Део Партизанске је већ спреман за асфалтирање али проблем представља раскрсница код Шумског газдинства на којој ће морати још да се ради док не дође време да се и она асфалтира.

У члану 178. закона о планирању и изградњи пише да у оваквим случајевима грађевинска инспекција треба да наложи инвеститору да у додатном року заврши изградњу објекта. У супротном,може добити прекршајну пријаву. . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Без жртава короне у Србији. Још 34 нова случаја вируса ковид 19 - Радио Телевизија Врање https://t.co/mdpUuOXkWo via @tripplesworld
Земља сува – овогодишњи приноси биће умањени - Радио Телевизија Врање https://t.co/Rr8Z9xj3cn via @tripplesworld
Глигоријевић: Круна нашег рада пројекат „Унапређење тржишне и пословне способности станара у оквиру инкубатора“ - Р… https://t.co/sY5xNT6NYj
Follow RTV Vranje on Twitter