Има шута – нема шута

У тренутку када смо сведоци сијасет еколошких акција, фестивала и сајмова чији је један од циљева указивање и апеловање на људе да не праве мини депоније, Комунална полиција има пуне руке посла. Таква је ситуација и у Врању.

У протекла два дана неко је избацио већу количину шута у Радничкој улици. Комунални полицајци су јуче фотографисали ту мини депонију. Данас када смо дошли на лице места видели смо да  је шут уклоњен, што је позитивно изненадило припаднике Комуналне полиције.

Задатак комуналних полицајаца је да дневно обиђу неколико улица у граду. Током дана прошли смо улицом Краљевића Марка и наишли на избачени шут. Догађај с почетка приче је бачен у сенку. Шта је потребно да будемо савесни? Ко нас спречава у томе? Није ли и овог пута реч о личној одговорности? Знамо да је у току Сајам екологије, републичка акција «Очистимо Србију» и још неколико еколошких. Ваљда се све ове манифестације не организују узалуд.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Уметност фотографије - Радио Телевизија Врање https://t.co/5W9bknRA3q via @tripplesworld
Први хеликоптер М 145 H представљен на сајму - Радио Телевизија Врање https://t.co/ZFSqm8WvWm via @tripplesworld
Учесници Међународног фестивала фолклора игром одушевили Врањанце - Радио Телевизија Врање https://t.co/TVClfOFpct via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter