Нова машина за потребе Водовода

“Водовод” у Врању набавио је од нишког предузећа “Дукамам” машину за поткопавање улица које су у фази реконструкције. То ће у многоме олакшати посао радницима Водовода приликом замене водоводних цеви од азбестног цементног бетона. Презентација је обављена у улици Јована Хаџивасиљевића, где је у оквиру комуналног програма Дирекције за изградњу и развој града у току комплетна реконструкција.

Водовод је од фирме Дукамам из Ниша за милион и 500 хиљада динара купио ову машину која ће много олакшати посао радницима:

И у Дирекцији за изградњу и развој града су задовољни куповином машине. Демонстрација и презентација машине обављена је у улици Јована Хаџивасиљевића, где се ради на реконструкцији водоводне мреже. У оквиру комуналног програма до 17. марта биће асфалтиран потез од Брегалничке до раскрснице улица Стефана Првовенчаног и Моше Пијаде.

Презентацији и обуци радника који ће бити ангажовани на новој машини, присуствовао је и сувласник фирме “Дукамам” из Ниша, Мирољуб Михајловић. Ово предузеће је како каже Михајловић једини дустрибутер ових машина, од немачке фирме Тракто техник.

Обука радника траје од три до пет сати. Уколико дође до квара на машини фирма Дукамам је задужена и за поправку и набавку делова.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 07 март 2013 14:45

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

До скоро је било незамисливо - новогодишња јелка у Блоку пошта-банка - Радио Телевизија Врање https://t.co/ObRN6aixvN via @tripplesworld
Епилог једног лова: Један тешко повређен, један ухапшен - Радио Телевизија Врање https://t.co/gprO0SXjVO via @tripplesworld
Повређен у лову - Радио Телевизија Врање https://t.co/O6O4p6gssE via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter