Почело асфалтирње Партизанске улице

Данас је почело асфалтирање дела Партизанске улице у Врању.За који дан опет ће бити отворена па ће се и околне саобраћајнице напокон растеретити саобраћајних гужви и колапса.

Партизанска улица, далеке 1961.године била је прва саобраћајница у Врању на коју је стављен асфалт. Тиме је, практично, и почела урбанизација тадашње вароши. Пола века касније, сведоци смо поновне реконструкције ове улице, једне од жила куцавица града. Од тренутка када су почели радови, било је негодовања, пробијања рокова, уз то ни временске прилике нису увек ишле на руку извођачу. Ипак, посао је приведен крају. Машине са асфалтом данас су коначно ушле у Партизанску улицу.

Дирекција је још раније најавила да ће реконструкција Партизанске улице ићи парцијално. Подсећамо, прошле године завршена је деоница код Ватрогасног дома и у продужењу кружни ток.Сада је одрађен део до раскрснице са улицом Иве Лоле Рибара.

Асфалтирање деонице од  220 метара изводе радници предузећа ''5Д'' из Врања. Још осам улица спремно је за асфалтирање, међу њима су Кајмакчаланска и Генерала Белимарковића. Оне ће бити асфалтиране почетком наредне недеље.Упоредо са овим, ради се и други део комуналног програма Дирекције за ову годину.У градској и сеоским срединама до сада је постављено 2 километра јавне расвете.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

У Дубници јабуке злата вредне - Радио Телевизија Врање https://t.co/5XoGDGcttA via @tripplesworld
Повећан број пацијената са симптомима стомачног вируса - Радио Телевизија Врање https://t.co/3qblGTe84Y via @tripplesworld
Ступни ву на ступку - нова књига Милета Костића - Радио Телевизија Врање https://t.co/PGqkaCWNoR via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter