Радови на мосту преко Јужне Мораве приводе се крају

Реконструкција моста преко Јужне Мораве код Златокопа, која је према најавама инвеститора Јавног предузећа „Путеви Србије“ требало да буде завршена протеклог петка, биће окончана до краја ове недеље.

 

У току су завршни радови које обављају неимари врањског Предузећа за путеве. Мештани Златокопа, Требешиња и Тибужда још само неколико дана ће користити алтернативне правце.

Комплетну реконструкцију моста обавили су радници београдског Про-инжењеринга који је био и главни извођач радова. Шеф градилишта Андреј Гороња каже да су радови који су били поверени овом предузећу завршени по плану. Мост који повезује Врање са Златокопом, Тибуждем и Требешињем биће савремена грађевина, која је до почетка реконструкције представљала опасност за моторна возила и пешаке. Од петка су у току радови неимара врањског Преузећа за путеве, на припреми за асфалтирање моста, дужине 101 метар.

По свему судећи, алтернативне правце грађани ће користити још само неколико дана, након чега ће се саобрћај преко моста код Златокопа несметано одвијати.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Без жртава короне у Србији. Још 34 нова случаја вируса ковид 19 - Радио Телевизија Врање https://t.co/mdpUuOXkWo via @tripplesworld
Земља сува – овогодишњи приноси биће умањени - Радио Телевизија Врање https://t.co/Rr8Z9xj3cn via @tripplesworld
Глигоријевић: Круна нашег рада пројекат „Унапређење тржишне и пословне способности станара у оквиру инкубатора“ - Р… https://t.co/sY5xNT6NYj
Follow RTV Vranje on Twitter