У ЈП "Водовод" у току је реализација неколико пројеката

Сви потписани уговори о изградњи водоводне и канализационе мреже у сеоским срединама увелико се реализују. Брзина извођења радова зависи искључиво од тога колико грађани редовно уплаћују договорене рате и колико су спремни да међусобно реше неуређене имовинске односе.

У овом тренутку Јавно предузеће Водовод изводи радове у неколико сеоских месних заједница.У селима Тибужде и Златокоп завршено је више од 5 километара канализационе мреже. У Сувом Долу мрежа је постављена у дужини од 2 км и 300 метара, док је у насељу Бунушевац остало да се заврши још 200 метара. Једна од већих инвестиција била је изградња водоводне мреже у Бресници и Ранутовцу.

Упоредо се радило и у градским улицама, Партизанској, Златиборској, Петра Лековића и Генерала Белимарковића. Димчић наводи да ће у наредном периоду Водовод радити на замени дотрајалих подземних инсталација у улици Јужноморавских бригада, 29.новембра, Јована Хаџивасиљевића и Благоја Паровића.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Дечаци продавали играчке и новац наменили за лечење двогодишње Хане Глигоров из Бунушевца - Радио Телевизија Врање… https://t.co/j2wAppDlCR
Радови на асфалтирању пута Бресница - Осатица при крају - Радио Телевизија Врање https://t.co/KdpJMcJqVM via @tripplesworld
Будући купац Пржара мора да инвестира милион евра - Радио Телевизија Врање https://t.co/tvINhYOUZD via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter