Много радости за мале Марковиће – завршена кућа у Превалцу

Кућа за Зорану и Немању Марковић у селу Превалац у потпуности је завршена. На Светски дан доброте, 13. новембар бројни појединци, организације и предузећа опремили су њихов нови дом намештајем, кухињским апаратима и електричним уређајима.

Акција коју је  иницирала Полицијска управа Врање у кратком року од три месеца дала је резултат. Зорана и Немања Марковић добили су нову кућу, а много дародавца прикључило се како би је у потпуности опремили за становање.

Саосећање и брига  коју су показали донатори вратила је осмех  лицима тринаестогодишњег Немање и десетогодишње Зоране и њихових старалаца. Радост што су другима помогли учинила је срећним и људе који су имали добру вољу и могућност да помогну.

Немања и Зорана имају разлога да се радују детињству и данима који долазе. Јапанци су 1998. године 13. новембра устоличили Светски покрет доброте, са циљем стварања бољег света, прожетог саучешћем. Хумани људи тврде да је сваки дан добар за доброту, а још мало недостаје да ентеријер куће у селу Превалац добије ону неопходну топлину дома.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 14 новембар 2011 14:57

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Атлетика у основним школама - Радио Телевизија Врање https://t.co/sQX1iYYiNZ via @tripplesworld
Гимназијалци померају границе - Радио Телевизија Врање https://t.co/gsYWtqWeIn via @tripplesworld
Изгорело возило у дворишту породичне куће - Радио Телевизија Врање https://t.co/VDpVZOylos via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter