Tелевизија Врање данас прославља свој 16. рођендан

Телевизија Врање данас прославља свој 16. рођендан. Тим поводом најављујемо нове програмске садржаје као и специјалну емисију која је посвећена годишњици Телевизије Врање.

Телевизија Врање званично је почела са радом 20.новембра 1995.године на иницијативу Скупштине општине Врање. Још један нови почетак и ново искуство за све. Емитовање програма одвијало се преко предајника на Пљачковици снаге 259 вати на каналу 45.

Са свега тридесет стално упошљених радника Радио телевизија Врање постаје огледало свих збивања на просторима југа Србије. Без имало искуства  али и са много ентузијазма и жара да се у граду покрене нешто ново, запослени улазе у коштац са свим оним што се именом и презименом зове телевизија.

Телевизијске екипе су увек биле на правом месту. Чак и током свих 78 дана бомбардовања Телевизија Врање није престајала са радом. Око камере бележило је страдања, страховите и сурове призоре. Екипе Телевизије Врање су често  властити живот подређивале професији и новинарском задатку. Телевизија Врање наставља своју информативно – едукативну мисију пре свега у најгледанијим емисијама „Вести“ и „Дневник“ али и  кроз друге препознатљиве специјалне емисије сопствене продукције, како у јутарњим, тако и у вечерњим терминима. Ове године напорно се радило на подизању квалитета информација и увођењу  нових  програмских садржаја, чак и на македонском и ромском језику. Поводом дана Телевизије Врање запсоелни припремају нове програмске  садржаје. Новина је да емисија ''дан пред нама'' од 21.новембра почиње да се емитује од  8 сати уместо од 9 како је било до сада. Кроз трочасовни јутарњи програм и мноштво нових рубрика , гледаоцима  ће бити пласиране информације из различитих области. Од нових наслова које ћете моћи да пратити у наредном периоду   издвајамо '' Ходочашће Светом гором ''емисију за младе ''ТИП '', затим ''Чајанка у 5“.

Специјална емисија посвећена 16. рођендану телевизије Врање на програму је данас од 16 сати.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено недеља, 20 новембар 2011 15:14

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Сумња се да је у пожару у Радовници страдала старица - Радио Телевизија Врање https://t.co/hOHcbFEv9h via… https://t.co/xiKQFVryxt
Стоиљковић: Повећан број екипа, ради се и преко радног времена - Радио Телевизија Врање https://t.co/jOMzP7ZSsk via… https://t.co/Q4tSE6WEXc
Promo - Zdravo živo domaćine, TV Vranje, danas u 17.05h https://t.co/Yi3j2SgT7O
Follow RTV Vranje on Twitter