Потписан предизборни споразум о представљању на програмима РТВ Врање

Радио Телевизија Врање је са представницима политичких партија, коалицијама и групама грађана потписала споразум о начину представљања на програмима радија и телевизије уочи престојећих ванредних парламентарних избора. Споразумом су дефинисна правила понашања како би се обезбедила равноправност у представљању и поштовање правила и упутстава које је предвидела Републичка радиодифузна агенција. Текст Споразума може се прочитати на сајту РТВ Врање.

Иако није у обавези, прва и највећа медијска кућа у региону донела је одлуку да као и у свим досадашњим изборним кампањама, уочи предстојећих ванредних парламентарних избора заказаних за 16. март, политичким партијама, коалицијама и групама грађана обезбеди бесплатно представљање на програмима радија и телевизије. Радио телевизија Врање је поштујући упутства и одредбе републичке радиодифузне агенције до сада крајње професионално и објективно извештавала о предизборним радњама за шта су гарант споразум који су још од изборне 2003.године обезбеђивали равномерну заступљеност свим изборним листама.

Директор Зоран Величковић подсетио је на фер и коректно понашање према новинарским екипама на терену како би се предупредиле евентуалне непријатности.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Научни скуп у част највећег ктитора и задужбинара - Радио Телевизија Врање https://t.co/9Yt2WFIkj8 via… https://t.co/8yTsbLJhNn
Др Стојиљковић: У две ковид болнице у Врању капацитети попуњени скоро 100 посто - Радио Телевизија Врање… https://t.co/fhkCorlFxO
Врањски средњошколци и следеће недеље по комбинованом моделу наставе - Радио Телевизија Врање… https://t.co/dPAXrFlkTw
Follow RTV Vranje on Twitter