Свечано обележен почетак „Дана Врања у Бриселу“

Град Врање и Федерациjа градова и општина Jуго–Источне Европе свечано су обележили почетак „Дана Врања у Бриселу“ коjи ће траjати до 4. децембра.

Делегациjа Врања се сусрела са представницима британске Привредне коморе, стручњацима и компаниjама коjе се баве инвестициjама у области обновљивих извора енергиjе. Током четвородневне посете делегациjа града Врања, на челу са градоначелником Мирољубом Стоjчићем, ће се сусрести и са представницима Европског парламента, Комитета региона, Привредним коморама и осталим Европским институциjама.

Делегациjа града Врање ће данас, у Европском парламенту, уз европске посланике Ану Ибришагић и Тању Фаjон, као и потпредседника комитета за односе са земљама Западног Балкана Виктором Бостинару, бити домаћин великом броjу европских званичника и представника европских институциjа на дебати: “Србиjа и ЕУ: Потреба за регионалном сарадњом”. Током „Дана Врања у Бриселу“, градоначелник Стоjчић ће свечано потписати Споразум градоначелника Европских градова.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

До скоро је било незамисливо - новогодишња јелка у Блоку пошта-банка - Радио Телевизија Врање https://t.co/ObRN6aixvN via @tripplesworld
Епилог једног лова: Један тешко повређен, један ухапшен - Радио Телевизија Врање https://t.co/gprO0SXjVO via @tripplesworld
Повређен у лову - Радио Телевизија Врање https://t.co/O6O4p6gssE via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter