У Владичином Хану почело редовно снабдевање града водом

У Владичином Хану је након два и по месеца, колико је трајао ремонт Власинских хидроелектрана почело редовно снабдевање града водом из Фабрике воде. Тај период искоришћен је и за ремонт постројења у ханској Фабрици воде.

Ове године ремонт Власинских хидроелектрана почео је средином септембра, а не као што је до сада био случај у августу и трајао најдуже у последњих десет година. Грађани Владичиног Хана у том периоду снабдевали су се водом из алтернативних бунара у селу Лепеница, али према речима директора Драгана Милосављевића није било већих проблема. Дежурне службе организоване су тако да све  кварове на мрежи отклањају у истом дану, па чак и оне најтеже, што није био случај у ранијем периоду.

Ове године Водовод је издвојио око десет милиона динара за реконструкцију постојеће водоводне и канализационе мреже и изградњу нове.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Новинарима представљен програм отварања и ентеријер обновљеног позоришта - Радио Телевизија Врање https://t.co/tOeidzYSYv via @tripplesworld
РАДОСТ: У врањском породилишту 89 беба више него прошле године - Радио Телевизија Врање https://t.co/5LeZ3Lc6dV via @tripplesworld
Ниче теретана на отвореном у насељу Виктор Бубањ - Радио Телевизија Врање https://t.co/rZPvRUuTXR via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter