Одржана седница Скупштине општине Врањска Бања

Одржана је седница Скупштине градске општине Врањска Бања на којој су усвојени извештаји о раду општинског већа и општинске управне јединице и Управе Бање за протеклу годину и прихваћен предлог о постављању спомен обележја погинулим ратницима од 1912. до 1918. године.

Славица Сотировић, председник градске општине Врањска Бања позвала је све житеље Врањске Бање и околних места да пруже помоћ становништву које је погођено поплавама.

У наставку седнице одборници су једногласно усвојили све тачке дневног реда. Прихватили су извештаје о раду општинског већа и општинске управне јединице за прошлу годину. Скупштина је прихватила и извештај о раду Јавног предузећа Управа Бање у коме је наведено да је за реализацију програма уређивања грађевинског земљишта у јавној својини у прошлој години утрошено 57 милиона 800 хиљада динара. Иницијатива Удружења потомака ратника од 1912. до 1918. године за подизање спомен обележја у Врањској Бањи наишла је на одобравање одборника.

На данашњој седници су такође усвојени предлози одлука о зборовима грађана и раду мировних већа по месним заједницама. Последња тачка дневног реда односила се на разрешења и именовања чланова сталних радних тела Скупштине градске општине Врањска Бања.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 19 мај 2014 13:34

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Научни скуп у част највећег ктитора и задужбинара - Радио Телевизија Врање https://t.co/9Yt2WFIkj8 via… https://t.co/8yTsbLJhNn
Др Стојиљковић: У две ковид болнице у Врању капацитети попуњени скоро 100 посто - Радио Телевизија Врање… https://t.co/fhkCorlFxO
Врањски средњошколци и следеће недеље по комбинованом моделу наставе - Радио Телевизија Врање… https://t.co/dPAXrFlkTw
Follow RTV Vranje on Twitter