Још један објекат за избегле и расељене

Градоначелник Мирољуб Стојчић и представници швајцарског Хаусинг центра, као и Комесаријата за избеглице обишли су стамбени објекат у завршној фази изградње за потребе избеглих, расељених као и социјално угрожених лица.

Европска унија и град Врање заједнички финансирају пројекат изградње стамбеног објекта за потребе избеглица, интерно расељених, као и социјално угрожених лица. Изградња је почела у јуну ове године а први станари уселиће се у марту 2012.
Пројекат се реализује уз помоћ швајцарског Хаусинг центра који је већ сарађивао са градском управом на изградњи још једног оваквог објекта.
Радове на изградњи и опремању изводи грађевинско предузеће Центум из Лесковца.
Укупна вредност радова је 400 хиљада евра. Предвиђено је да град учествује са око 40 хиљада евра. Међутим та улагања биће премашена када се узме у обзир уређење екстеријера и прилаза објекту у улици Октобарске револуције у Врању.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 23 децембар 2011 16:18

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Јовић: Број новозаражених ученика и професора свакодневно се прати - Радио Телевизија Врање https://t.co/tjmfHbpLAd… https://t.co/OHHKI9OQjg
Средњошколци и поједини основци прелазе на комплетну онлајн наставу - Радио Телевизија Врање… https://t.co/tGvS5Kp2Gt
Драстичан пораст новозаражених у Пчињском округу - Радио Телевизија Врање https://t.co/1lZ4NXt9dA via @tripplesworld https://t.co/L9Lo3ZmVns
Follow RTV Vranje on Twitter