Ханска општина уложила у бољи квалитет комуналних услуга

Jавно предузеће за комунално уређење у Владичином Хану набавило је мултифункционално возило захваљујући коме ће побољшати квалитет пружања услуга. Средства у износу од 6 и по милиона динара обезбедила је локална самоуправа.

Реч је о савременом возилу које по својим специфичностима у потпуности задовољава потребе предузећа за комунално уређење. Захваљујући додатној опреми може да обавља више функција због чега је до сада било неопходно ангажовање неколико машина. Општина је препознала потребу за набавком једног оваквог возила и издвојила средства за куповину.

Са првим сунчаним данима у овом предузећу почело се са реализацијом планова за 2012. годину. Биће настављена акција “За лепши Владичин Хан” у оквиру које се почело са обновом свих паркова испред стамбених објеката, јавних зелених површина, Спортског центра “Куњак” и обала градских река.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 08 март 2012 16:11

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Дечаци продавали играчке и новац наменили за лечење двогодишње Хане Глигоров из Бунушевца - Радио Телевизија Врање… https://t.co/j2wAppDlCR
Радови на асфалтирању пута Бресница - Осатица при крају - Радио Телевизија Врање https://t.co/KdpJMcJqVM via @tripplesworld
Будући купац Пржара мора да инвестира милион евра - Радио Телевизија Врање https://t.co/tvINhYOUZD via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter