Шири се производња у Јумку у Бујановцу

Чини се да тек што је почео да ради Јумков погон у Бујановцу, а већ се шири. Лепа је вест када се чује да се неко запослио, али када су у питању десетине људи, још је лепше. Укупан биланс погона у Бујановцу требало би да буде 120 запослених.

После само 3 месеца од отварања Јумковог погона у Бујановцу у припреми је проширење производње и упошљавање нових радника. У току је адаптација простора изнад постојећег погона. Радови би требало да буду завршени у најскорије време, каже директор Небојша Kостић.    

Небојша Kостић, директор каже да је Јумко почео са 30 радника, већ првог марта је било 60 радника. Менаџмент Јумка настоји да запошљава све више људи, јер ово подручје то омогућава.  Кад технички услови дозволе овде ће радити још 60 радника. Налазимо се изнад погона где ће радити две нове смене.

30 радника већ је на обуци у Врању, а још једна смена би требало да се обучава у Бујановцу. Посла има довољно и надају се да ће тако бити и убудуће.

"Што се радника тиче једна група јеод 39 радника је већ на обуци у Врање, месец дана. Спремно чекамо отварање овог погона, где тих 30 људи одмах може да почне да ради, а а осталих 30 ћемо овде обучавати", додаје Костић.

Kостић напомиње да су врата предузећа отворена за све заинтересоване раднике. Са завршетком радова на инсталацијама нови погон у Бујановцу биће спреман за производњу.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

До скоро је било незамисливо - новогодишња јелка у Блоку пошта-банка - Радио Телевизија Врање https://t.co/ObRN6aixvN via @tripplesworld
Епилог једног лова: Један тешко повређен, један ухапшен - Радио Телевизија Врање https://t.co/gprO0SXjVO via @tripplesworld
Повређен у лову - Радио Телевизија Врање https://t.co/O6O4p6gssE via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter