Саопштење Регионалне привредне коморе Лесковац

Управни одбор Регионалне привредне коморе Лесковац  медијима је проследио саопштење у коме осуђује нападе на ову институцију и њеног председника.

Привредницима Јабланичког и Пчињског округа потребна је  комора  као једини представник привреде и институција преко које се промовишу производни програми и уговарају нови послови. Зато је сваки напад на ову институцију, најдиректнији напад и на привреднике југа Србије, стоји између осталог у саопштењу Управног одбора Регионалне привредне коморе.

Уз поштовање мера и вакцинацију до лета можемо очекивати повољнију епидемиолошку ситуацију - Радио Телевизија Врање… https://t.co/5QqymR2m62
У саобраћајној несрећи у Бујановцу једна особа изгубила живот - Радио Телевизија Врање https://t.co/P8xEKvNZH9 via… https://t.co/YgN8djI8U4
Доделом специјалних признања завршена ''Светосавска недеља'' - Радио Телевизија Врање https://t.co/mDm3hPfCCd via… https://t.co/qpfuKJeTxo