Конференција за новинаре ГО Јединствене Србије

Преко хиљаду двеста чланова, 22 месна одбора и пoдмладак странке од 300 чланова, резултат је једногодишњег рада Градског одбора Јединствене Србије у Врању.

Спровођење бројних политичких акција, хуманитарних активности и учешће у ширим акцијама које је организовао председник партије Драган Марковић Палма, обележили су деловање партије у Врању.

О свему овоме било је речи на конференцији за новинаре коју је Градски одбор Јединствене Србије организовао поводом годишњице рада. Председник одбора Ненад Антић, посебно је истакао омасовљење партије.

Упоредо са формирањем страначке инфраструктуре, организоване су акције дељења пропагандног материјала, хуманитарне и путовања у Јагодину рекао је Антић.

Јединствена Србија ради на формирању Окружнog одборa.

Како су истакли челници ове партије у Врању краткорочни циљ је прелазак цензуса на предстојећим изборима и могућност сарадње са свим партијама, а дугорочни да постану респектабилна странка, кроз спровођење социјалног програма какав је у Јагодини и кроз децентрализацију Србије.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Пожар на породичној кући у Дрварској - Радио Телевизија Врање https://t.co/s3BvvtP4rU via @tripplesworld
Пронађени остаци људског тела у селу Бојин Дел - Радио Телевизија Врање https://t.co/d19ZUIeUhd via @tripplesworld
Градоначелник честитао грађанима предстојеће празнике и најавио бројне инвестиције у 2020. - Радио Телевизија Врање… https://t.co/pt9nhv0mU7
Follow RTV Vranje on Twitter