САОПШТЕЊЕ ГО СНС: Да ли су вешала и претња деци политичка понуда СЗС нашем народу?

Градски одбор српске напредне странке Врање најоштрије осуђује најновију претњу присталица и представника Ђиласовог, Обрадовићевог и Јеремићевог савеза, претњу вешањем сину председника државе Александра Вучића, и позива надлежне органе да предузму одговарајуће мере.

Овај утабан пут политичког насиља на који се позивају лидери и присталице Савеза за Србију је скандалозан, сраман и за сваку осуду свих пристојних људи. Након позива на силовање, простачких увреда, свакодневих претњи, позива на линч сада Ђиласов, Обрадовићев и Јеремићев савез нуди вешала деци као свој политички програм. To je погрешан избор политичке комуникације који ће нас водити у даљу ескалацију и поларизацију нашег друштва. Питамо вас господо из СзС, да ли су вешала и претња деци ваша политичка понуда нашем народу, и европске вредности и европски пут којим желите да нас водите? Требало би да знате да фашистичке идеологије нису део нашег националног кода и националне свести, и да тиме урушавате темеље антифашистичке борбе и бацате сенку на славну традицију нашег народа. Али боље вероватно и нисмо могли да очекујемо од ове скупине рециклираних ликова из давне политичке прошлости Србије.

Ми ћемо наставити да радимо и градимо за будућност наше деце, а овима који би да нас вешају, линчују и врате у мрачну прошлост када су пљачкали и разарали Србију поручујемо да их се нисмо уплашили и да народ у Србији никад више неће дозволити да их воде такве силеџије, насилници и лопови, стоји у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Врању.

Последњи пут измењено понедељак, 04 фебруар 2019 15:28

Историчар о пробоју Солунског фронта: били су невиђено храбри и честити - Радио Телевизија Врање https://t.co/OCe3i7pJUG via @tripplesworld
Потписан Меморандум о сарадњи на реализациjи проjекта који се односи на запошљавање Рома и Ромкиња - Радио Телевизи… https://t.co/tkn1KRoE8c
Почеле прве уплате за прваке - Радио Телевизија Врање https://t.co/rMfYBux4QB via @tripplesworld