СЗС: Са радошћу очекујемо ваша даља саопштења

Поводом серије саопштења странака владајуће коалиције у Врању, дужни смо да одговоримо на једина два саопштења која долазе од странака које у Врању имају више чланова него функција у локалној самоуправи, а то су СНС и ЈС, стоји у саопштењу које нам је стигло из Информативне службе Савеза за Србију у Врању.

Посебно скандалозно је саопштење СНС-а у којем се, нећете веровати ако нисте и сами прочитали, наводи да Врање у оквиру Здравственог центра има нешто чиме се мало који град у Европи може похвалити! И ту су делимично у праву, мало који град у Еропи има "отворен" Хируршки центар, који не ради ни пар месеци након што је свечано отворен. Али питање је да ли је писац саопштења упућен да је Европа континент са најразвијенијим државама света, а не зграда у којој је некад играо томболу у центру Врања, каже се у саопштењу Савеза за Србију. Такође, додаје се у саопштењу, сматрамо потпуно непримереним и нецивилизованим начин и вокабулар којим се обраћају врањским лекарима, а пре свега једном од најугледнијих наших хирурга, др Вукашину Антићу. Он је храбро и аргументовано изнео све проблеме ЗЦ у Врању, за које знају сви грађани Врања.

Саопштење ЈС један је од најбољих примера политичких манипулација, због којих грађани протестују. Наиме, како се у саопштењу каже, представници ове странке залажу се за "бољи стандард свих грађана, а кроз бројне олакшице које се примењују у Јагодини, и за које је заслужан Драган Марковић Палма." Оно што грађани Врања можда не знају је да је управо Јагодина, која се у медијима представља као рај на земљи, једна од општина са најнижим просеком личног дохотка у Србији. Према подацима Републичког завода за статистику Јагодина је већ годинама, уз Рековац, општина са најнижим просеком личног дохотка у Поморавском округу, а на 113. месту од 167 локалних самоуправа у Србији. У Врању, ова странка није позната по било каквим олакшицама за све грађане, већ по куповини гласова, дељењу пластеника пред изборе и бројним аферама у установама којима су руководили њихови кадрови, попут скијалишта и градске апотеке.

Са радошћу очекујемо ваша даља саопштења, јер свако ваше јавно обраћање изводи на улице још пар стотина револтираних грађана, наводи се у саопштењу Савеза за Србију у Врању.

Последњи пут измењено понедељак, 04 фебруар 2019 15:47

До скоро је било незамисливо - новогодишња јелка у Блоку пошта-банка - Радио Телевизија Врање https://t.co/ObRN6aixvN via @tripplesworld
Епилог једног лова: Један тешко повређен, један ухапшен - Радио Телевизија Врање https://t.co/gprO0SXjVO via @tripplesworld
Повређен у лову - Радио Телевизија Врање https://t.co/O6O4p6gssE via @tripplesworld