СДС: Саопштење СНС-а страшно, бесрамно и лицемерно

Социјалдемократска странка у Врању у свом саопштењу за јавност наводи да до сада у политичкој пракси није видела страшније, бесрамније и лицемерније саопштење за јавност од оног који се усудио да јуче изда Градски одбор СНС-а у Врању. Чак и у овој земљи лудила, у којој се свакодневно сусрећемо са морбидностима, лицемерјем, лажима и сваковрсним преварама, чак и овде, такво саопштење наишло је на општу осуду сваког иоле нормалног човека, стоји у саопштењу СДС-а.

Људи који су се усудили да уопште помињу Зорана Ђинђића морају знати да је њихов вођа Александар Вучић одбио и да присуствује комеморацији убијеном премијеру, иако је био посланик...

Бесрамно, садашњи СНС прича о некаквој приватизацији одраније, каже се у саопштењу СДС-а. Што не причате мало о вашим приватизацијама, о томе како је ПКБ продат за 100 милиона, Галеника за 16, Бор за 80 милиона еура? Само „Бамби“ који су продавали приватници, продат је Кока- Коли за 260 милиона еура. Али знате ви како се краде, кад сте државним парама купили „Коперникус“ за 190 милиона, па испада да кабловска телевизија вреди као два рудника Бор!

Обрће се неко у гробу , али су то преци овог народа, људи који су стварали државу, јер ни мртви не могу да верују да је уследила оваква пљачка земље за коју су милиони њих дали своје животе. Највећа, бесрамна пљачка у историји Србије и даље је у току, а вама мртав Зоран смета! Овакво понашање и схватање света неће проћи некажњено, у то будите уверени. Без обзира ко је у праву у политичким расправама, треба, на крају, бити човек. Али, коме то говорити, стоји у саопштењу Градског одбора Социјалдемократске странке у Врању.

Дан словенске писмености - Радио Телевизија Врање https://t.co/N0ZFc0Tm1l via @tripplesworld
Матуранти прославили последњи дан у Гимназији - Радио Телевизија Врање https://t.co/SKSsSUinPZ via @tripplesworld
Спилит: Радници очајни - Радио Телевизија Врање https://t.co/lGei2p011t via @tripplesworld