Саопштење Градског одбора Демократске странке

„Ако смо толико мали и небитни, зашто нам се уопште обраћате путем медија? Да ли зато што сте се уплашили броја људи којих је сваког петка на протестима све више, одлучних у намери да спроведу промену власти? Или зато што гледајући снимке који се не приказују на телевизијама под вашом шапом, све чешће међу демонстрантима препознајете своје чланове?

Што се муља тиче, препуштамо га вама. Ми нећемо стати док год не завршимо лустрацију и не видимо вас на суду због кршења закона, самовоље и бахатости коју демонстрирате већ три године у Врању. Успели сте за то време да асфалтирате једну улицу дужине 300 метара. Толики су вам домети. Врањанци то знају. Зато је боље да нам се сутра придружите на протестима, јер после ће бити касно.

Ми не стављамо тачку на полемику са вама. Само зарез. Тачку на пљачку и на вас ставићемо истовремено, законски и мирно. Насиље је ваша специјалност“, наводи се у Саопштењу Градског одбора Демократске странке у Врању.

СНС: Присутност државе на југу показује се кроз дела - Радио Телевизија Врање https://t.co/S8sLqTi3vC via @tripplesworld
И после две деценије Врањанци памте НАТО бомбардовање - Радио Телевизија Врање https://t.co/iVaDFFZOxa via @tripplesworld
Стомачна гојазност увод у болести - Радио Телевизија Врање https://t.co/0YIGmWkshw via @tripplesworld