Саопштење Градског одбора Демократске странке

„Ако смо толико мали и небитни, зашто нам се уопште обраћате путем медија? Да ли зато што сте се уплашили броја људи којих је сваког петка на протестима све више, одлучних у намери да спроведу промену власти? Или зато што гледајући снимке који се не приказују на телевизијама под вашом шапом, све чешће међу демонстрантима препознајете своје чланове?

Што се муља тиче, препуштамо га вама. Ми нећемо стати док год не завршимо лустрацију и не видимо вас на суду због кршења закона, самовоље и бахатости коју демонстрирате већ три године у Врању. Успели сте за то време да асфалтирате једну улицу дужине 300 метара. Толики су вам домети. Врањанци то знају. Зато је боље да нам се сутра придружите на протестима, јер после ће бити касно.

Ми не стављамо тачку на полемику са вама. Само зарез. Тачку на пљачку и на вас ставићемо истовремено, законски и мирно. Насиље је ваша специјалност“, наводи се у Саопштењу Градског одбора Демократске странке у Врању.

Дан словенске писмености - Радио Телевизија Врање https://t.co/N0ZFc0Tm1l via @tripplesworld
Матуранти прославили последњи дан у Гимназији - Радио Телевизија Врање https://t.co/SKSsSUinPZ via @tripplesworld
Спилит: Радници очајни - Радио Телевизија Врање https://t.co/lGei2p011t via @tripplesworld