Усвојен текст конкурса за побољшање положаја оси, на располагању милион и 200 хиљада динара

Састали су се врањски већници 176.пут и донели низ важних одлука за функционисање града. Једна смо од ретких локалних самоуправа у којој је урађен локални антикорупцијски план, а препознати смо и по посвећивању веће пажње особама са инвалидитетом. Већници града усвојили су измене и допуне финансијског плана за 2019. годину Центра за социјални рад, а њих је условио недавни ребаланс буџета. Усвојен је и Нацрт Локалног антикорупцијског плана. Такође је усвојен и извештај Комисије о анализи извшетаја о додељеним средствима црквама и верским заједницама у 2018. години.

„Прошле године је из буџета издвојено 4 милиона динара. Верске заједнице које су аплицирале на том конкурсу су уредно реализовале пројекат, уредно поднеле извештај у складу са свим важећим роковима. Комисија која је именована од стране Градског већа је проверила и све је у складу са планираним активностима и финансијским планом. Тај извештај је усвојен и улазимо у процедуру реализације конкурса за ову годину, јер је био отворен до 6. августа”, рекла је Зорица Јовић, градска већница.

Већници су усвојили текст јавног конкурса за финансирање или суфинансирање програма или пројеката за унапређење положаја особа са инвалидитетом на територји града Врања у овој години. Реч је о другом конкурсу у овој години у износу од милион и 200 хиљада динара. Конкурс ће бити објављен на сајту града, а рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављиваља, закључно са 26. августом. Период за реализацију пројеката је 15. 12. 2019. године. Сви заинтересовани могу да прате градски сајт и добију неопходне информације за аплицирање на конкурс.  

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 08 август 2019 14:32

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter