Санирање спортског игралишта у насељу Рудина

Месни одбор Српске напредне странке Рудина у сарадњи са ЈП „Комрад” организовао је током викенда акцију сређивања спортског игралишта у насељу Рудина.

„Данас смо на иницијативу грађана, мештана Рудине дошли на идеју да средимо спортски терен. Комплетно ћемо освежити голове, обележити траке, поставићемо нове клупе. Акцији се одазвало и ЈП „Комрад“ које ће средити комплетни травњак, пошто је лето и појавило се доста гмизаваца и да би заштитили децу. И на овај начин желимо да пошаљемо поруку да можемо да и сами нешто урадимо за наш град и за наше мештане“, каже председник Савета за социјална питања ГрО СНС Врање, Ненад Милојевић.

Ово игралиште постоји већ десет година. Уназад неколико година није се ништа радило када је у питању овај спортски терен.

„Сведоци сте да се уназад неколико недеља организују перманентно акције у нашем Граду, тако да је на позив Месног одбора Рудина и Савета за социјална питања Комрад се радо одазвао и изашао са својим радницима и механизацијом на терен. И оно што више пута понављам, наше интенције су да стварно помогнемо нашим мештанима, а поготово овој деци. Тако да сам приликом обилака са колегама пре неки дан видео 20-оро, 30-оро деце где се играју на овом игралишту и баш је било пријатно, тако да мислим да је ово само део акције коју данас радимо. Наредних дана планирамо да обезбедимо мреже за голове и за кошаркашку таблу тако да ћемо наравити један амбијент који ће бити јако приступачан”, каже Зоран Димитријевић, директор ЈП Комрад.

Циљ ове акције је да се помогне мештанима овог насеља и омогући деци да се безбедно играју и проводе време на овом спортском терену.

„Хтео бих овом приликом да се захвалим комплетном градском руководству, директору Комрада Прошли смо овај терен и деца су од нас захтевала  да средимо овај терен. Као што видите све је то очишћено лепо ,а  чисти се и даље. Онда ћемо за мањи узраст да направимо љуљашке и клацкалице како би анимирали децу. И што можемо боље да урадимо ми ћемо да настојимо да урадимо”, каже Срђан Ђорђевић, председник Месног одбора СНС Рудина.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 12 август 2019 16:13

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

РАДОСТ: У врањском породилишту 89 беба више него прошле године - Радио Телевизија Врање https://t.co/5LeZ3Lc6dV via @tripplesworld
Ниче теретана на отвореном у насељу Виктор Бубањ - Радио Телевизија Врање https://t.co/rZPvRUuTXR via @tripplesworld
Градско веће - Радио Телевизија Врање https://t.co/cgpZ2jgcQB via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter