JС: Залагаћемо се за останак младих и за породицу

За председника омладине Јединствене Србије у Врању изабран је Петар Петровић, а за потпредседницу Анђела Манић. Свечаном скупу поводом избора новог руководства подмлатка присуствовао је и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

Бурним аплаузом и великим одобравањем подмладак Јединствене Србије, чланови и симпатизери испрaтили су долазак свог председника. Он је најпре позвао присутне да подигну руку који су из Врања, како би се  видело да нема људи са стране. Ми из Јединствене Србије не личимо на политичке партије које злоупотребљавају младе људе, поручио је Палма. ''Ми никада из Јединствене Србије нећемо да тражимо од подмлатка, од студената, од ђака, да вас водимо у ректорат, да вас водимо у факултете да блокирате наставу, само зато што имају лош програм. Ми ћемо вас водити у будућност јер имамо најбољи програм и када буду расписани избори ми ћемо да покажемо наша дела, а дела су јединствена у Србији да не може ниједна странка да се упореди са нашим програмом. Млади људи су за нас закон,'' рекао је председник Јединстве Србије.

Председник Градског одбора Дејан Манић и потпредседник Јединствене Србије честитао је новоизабраном руководству омладине и поручио им. ''Желим да им кажем да их у будућности очекује велико залагање, велики труд и рад. Функције у Јединственој Србији не значе привилегију него значе велику обавезу и велику одговорност. То што су вечерас добили одређене функције не значи да треба да се опусте и да се ноншалантно понашају. У будућем периоду мора да се ради јер само радом могу да се постигну сви циљеви,'' рекао је Манић.

Присутнима су се обратили и новоизабрани председник и подпредседница подмлатка Јединствене Србије у Врању.

''Залагаћемо се за то да се младима омогући да упознају Европу и свет, али и да им се обезбеди посао у Србији где ћемо моћи да раде, а не да одлазе ван Србије,'' рекао је Петар Петровић, председник омладине Градског одбора Јединствене Србије.

''Залажемо се за срећну породицу и очување породичне традиције коју чине мушкарац, жена и деца, не два мушкарца и не две жене,'' рекла је Анђела Манић, потпредседница омладине.

 И када су млади у питању, сваки па и овај скуп завршен је трубачима и журком.

У будућности вас очекује залагање и рад, јер ове функције значе велику одговорност и обавезу, поручио је Дејан Манић, председник Градског одбора у Врању и потпредседник Јединствене Србије.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 24 септембар 2019 13:13

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

До скоро је било незамисливо - новогодишња јелка у Блоку пошта-банка - Радио Телевизија Врање https://t.co/ObRN6aixvN via @tripplesworld
Епилог једног лова: Један тешко повређен, један ухапшен - Радио Телевизија Врање https://t.co/gprO0SXjVO via @tripplesworld
Повређен у лову - Радио Телевизија Врање https://t.co/O6O4p6gssE via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter