Нова Србија ће учествовати на редовним изборима

Чланови Нове Србије из Врања, добили су функције у Извршном и  Главном одбору, а Ивица Петрушевић, председник Окружног одбора је члан Председништва странке.

Оволики број места које су Врањанци добили, знак је да странка озбиљно рачуна на њих, када је у питању цео југ Србије, рекао је на конференцији за новинаре Градског одбора Нове Србије у Врању, Мирко Јовић, председник Извршног одбора. Он је позвао све који се нису предали, који верују да је могуће да пристојан свет добије своју шансу, да се организју, како народ не би напуштао Србију. 

"Ви знате да је то један огроман проблем за нас као нацију и као државу, јер као д апостоји неки план који није објављен, али који с еврло прецизно реализује, д ачитаве реке народа просто напуштају Србију. И то више се не ради само о младима, како с енекад говорило интелектуалцима, већ с еради о свим слојевима друштваи о старијим, млађим људима у средњим годинама квалификованим и неквалификован, који покушавају да нађу свој мир и стабилнбост ван Србије", рекао је Јовић.

Ми из Нове Србије покушаћемо да уверимо људе да та борба није бесмислена, рекао је  Јовић и додао да ће Нова Србија учествовати на редовним изборима. На конефернцији је представљен и нови члан Мира Малинић. Мирослав Крстић председник Градског одбора, позвао је све људе који имају било какве проблеме да  доћу у странку, да заједнички нађу решење.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 11 октобар 2019 15:53

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter