Штанд Уније младих ГрО СНС сваке суботе на шеталишту

Унија младих ГрО СНС, на редовној конференцији за новинаре осврнула се на све оно што је урађено у претходном периоду и похвалила реализацију бројних инфраструктурних и других пројеката. Чланови Уније младих ГрО СНС сматрају да је отварање позоришта најважнији културни догађај у Врању у последње време. Милан Илић се захвалио свима који су учествовали у обнови овог, како је рекао, „храма културе” почев од Владе Републике Србије, града, јавних предузећа и установа, донатора па све до грађана. Поменуо је да је и сам са аматерском позоришном групом у претходних 5 година учествовао у припреми представа које су имале и донаторски карактер за обнову позоришта.

„Велику захвалност дугујемо војсци Србије која је пружила утичиште ансанблу. Посебна захвалност иде ансамблу и свим запосленима који су у претходних 7 година, без зграде и места за рад успели да очувају дух позоришта”, каже Милан Илић- члан Уније ГрО СНС.

На конференцији су побројани сви пројекти који су реализовани у претходном периоду о чему је говорио Младен Васиљевић.

Чланови Уније ГрО СНС у Врању су подсетили да имају сталну комуникацију са грађанима, а посебно младим људима јер сваке суботе на шеталишту имају штанд који је и замишљен да подстакне људе да дођу и укажу на проблеме са којима се сусрећу.

„Имамо активности сваке недеље. Једна од активности је и штанд који постављамо сваке суботе у шеталишту где разговарамо са грађанима, записујемо проблеме и трудимо се да укажемо на њих функционерима који могу да помогну у решавању”, каже Милан.

Учествују у свим друштвено корисним акцијама странке и труде се да дају свој допринос бољем животу свих грађана, чуло се на редовној конференцији ГрО СНС у Врању.  

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 24 октобар 2019 14:27

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter