Српска десница отворила још једну канцеларију у Врању

Српска десница отворила је још једну канцеларију у Врању и то у насељу Горња Чаршија. ''Ова канцеларија биће директни сервис Рома и бавиће се ромским питањима, али је отворена и за све остале становнике,'' чуло се на отварању.

Велики број Рома окупио се како би дочекали председника Српске деснице, Мишу Вацића и присуствовали отварању канцеларије у Горњој Чаршији. Честитајући Православну Нову годину председник Главног одбора Деснице, Миша Вацић, на отварању нове канцеларије захвалио се Ромима што су лојалан народ и поручио још једном да смо сви једнаки: ''Увек смо делили заједничку судбину, за вас је Србија мајка и отаџбина као и за мене и за све нас,'' истакао је Вацић.

''Могу да кажем да је Српска десница у Врању постигла одличне резултате. Самим тим и ово отварање данашње канцеларије је показатељ да постижемо добре резултате, да људи све више прихватају на ш програм и надам се да ћемо до краја успети да реализујемо своје зацртане циљеве'', рекао је Боривоје Антић, председник Градског одбора Српске деснице Врање.

''Могу само да кажем својим сународницима да ко жели да се активно бави својим проблемима може већ од сутра да крене ка овим вратима, зато што ће ова врата бити отворена увек, неће наићи ни на какву препреку, што се тиче захтева, жалби и молби'', додао је Дејан Бајрамовић, члан Управног одбора Српске деснице.

''Показали смо да успевамо да опстанемо, да имамо суживот заједнички, хвала вам што сте лојална мањина, што сте лојалан народ, не бих да истичем то мањина, то је сад политички коректно, али ја мислим да смо сви ми једнаки и нема потребе да се посебно издваја да ли је неко мањина или већина, јер за вас је Србија мајка, отаџбина, као и за мене. Многи од вас служили сте српску војску, били сте увек заједно са Србима, никада нас нисте издали, нити ми вас, одакле су Срби протеривани, одатле су и Роми протеривани, тако да заједничку судбину смо увек делили", истакао је Миша Вацић, председник Српске деснице.

Ово је била прилика и да се деци ромске националности подели 90 новогодишњих пакетића.  За све представнике медија у наставку протокола приређен је коктел у канцеларији у центру града.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 13 јануар 2020 15:36

1 коментар

  • Kate Lisa Credit
    Линк коментара Kate Lisa Credit понедељак, 13 јануар 2020 19:21

    Овим желимо информисати ширу јавност да тренутно дајемо зајам људима којима је потребна финансијска помоћ по ниској каматној стопи од 3%. Ако сте заинтересовани да се пријавите за кредит, контактирајте нас за више информација путем е-маила: kateloansss@hotmail.com

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter