Народна странка одговара Српској напредној странци

Градски одбор Народне странке Врање одговара Српској напредној странци да њиховим јучерашњим саопштењем ниједна жена није увређена.

„Вама из СНС-а уста су пуна жена само када вам жене и заштита њихових права погодују као средство за пласирање ваших безочних лажи, када изврћете чињенице и када спинујете“, стоји између осталог  у саопштењу.

Ако господо из савета за културу СНС бисте врањских великана изгледају тако како изгледају када их чувате, како ли би онда изгледале када их не бисте чували? Фотографије сведоче. Ако их немате, проследићемо вам их, ако пак не видите, онда вам ту не можемо помоћи. Уместо да стоје усправно, онако како су великани који су представљени тим бистама и заслужили, оне леже разбацане, у полу распадном стању, неке одвојене од својих постамената на калдрми дворишта Харемлука, који такође вашом небригом пропада.

Ви и ваши коалициони партнери обнављате позориште пуних седам година и на крају га отварате без употребне дозволе, а за новац који сте спискали обновом могли сте да изградите бар још два таква, стоји у саопштењу Градског одбора Народне странке Врање.

На крају се додаје: „Ваше успехе које истичете и начин како сте располагали новцем грађана имаћете прилику да објасните пред надлежним тужилаштвом, одмах када Србија поново постане правна држава. То вам обећавамо!“

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Затвара се једна ковид болница у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/PsnKjL1uT7 via @tripplesworld
Грађанска иницијатива- мурал који је одушевио Врањанце - Радио Телевизија Врање https://t.co/rt2QZOELQ1 via @tripplesworld
Двоструко убиство и самоубиство у Сурдулици - Радио Телевизија Врање https://t.co/DIGQcknxTd via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter