СНС саопштење: спречите силеjџиства лидера Двери

Дивљачки напад промотера фашизма Бошка Обрадовића пред Народном скупштином којег смо данас сви сведоци, још једном нас је подсетио  каквим је зверима предвођен криминални савез опозиције који би на силу да преузме власт у Србији.

Нема и не сме да буде оправдања за све оне који би проливајући крв на плочнику једне демократске институције, да зауставе напредак Србије и друштва које се поштеним радом и пожртвовањем изборило за напредну и поносну државу својих грађана.

ГрО Српске напредне странке у Врању најоштрије осуђује овај чин силејџиства лидера Двери и апелује на државне институције да искористе максимум својих овлашћења у његовом процeсуирању са циљем адекватне казне и онемогућавања оваквих монструозности у будућности, стоји у саопштењу Градског одбора СНС Врање.

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld