Градски одбор СНС у Врању издао је саопштење за јавност које преносимо у целини:

-Године урушавања институција Србије, њене распродаје и банкрота су одавно за нама. Смена власти која је наступила победом Српске напредне странке и Александра Вучића, отворила је  сасим ново поглавље националне историје.

Југ Србије годинама осећа последицу паразита друштва Новице Тончева, који осим бесрамног богаћења на рачун партије којој припада, лечи своје фрустрације нападајући управо оне захваљујући којима се југ Србије више не пустоши, већ унапређује инвестирањем, изградњом и растом животног стандарда његових грађана.

Драган Стевановић, државни секретар у министарству привреде, је најчешће мета овог сурдуличког пробисвета, управо јер је уз иницијативу Александра Вучића, највише допринео да се  посебна пажња усмери на југ Србије.

Иако је СПС као коалициони партнер даo свој допринос у раду и резултатима које је остварила актуелна власт, то никако не може бити оправдање за неког ко је искористио учешће у власти искључиво ради умножавања сопственог богатства.

Јасно је да фукаре и лезилебовићи попут Новице Тончева не праштају успех, нарочито онај који је остварен ту где су навикли да ушушкани у партијско легло, егзистирају на плећима обичног човека коме сем части, ништа друго нису оставили.

Ми из Српске напредне странке нећемо ћутати на осионост овог изгредника. Бахатост никоме добро није донела, неће ни овом властодршцу и кабадахији, каже се у саопштењу ГрО СНС у Врању.

Сутра почиње вакцинација становништва у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/JHd2UYhLcW via @tripplesworld https://t.co/8BVaadNcfY
Чак 191 млада особа почела да ради у оквиру програма Моја прва плата - Радио Телевизија Врање… https://t.co/Rwmlh0tUOC
Богојављенски крст окупан за 122 хиљаде динара - Радио Телевизија Врање https://t.co/8xQPANOdoq via @tripplesworld https://t.co/xNZb95R7uC