СНС Сурдулица: Председница Поповић кишобран у подршци криминалу и безакоњу

Општински одбор Српске напредне странке у Сурдулици, реагујући на последњу изјаву председнице општине Сурдулица, у којој подржава смењене директоре просветних институција у Сурдулици, обавештава јавност да се госпођа Поповић јавља искључиво онда када треба у туђе име подржати незаконитости, корупцију и криминалне радње. ''Указујемо јој да треба коначно да почне да се бави својим послом, кога очигледно обављају неки други људи, и да остави надлежне државне органе да свој посао обављају у складу са законима ове државе,'' стоји у саопштењу Општинског одбора СНС у Сурдулици у коме се даље наводи: 

''Сви директори просветних институција су смењени на основу низа утврђених незаконитости и злоупотреба у обављању својих функција, а што је утврђено у званичним записницима републичких инспекција. Као еклатантан пример је записник буџетске инспекције и то управо у вези последње смене дирекора у једној од школа у коме је утврђена злоупотреба 1.800.000 динара, што можда председници Поповић и не изгледа тако страшно обзиром на огромне милионе које она и њени сарадници злоупотребљавају вршећи власт у општини Сурдулица.

Верујемо да ће председница Поповић, како сама каже, заиста све учинити да заштити смењене директоре. Знамо и зашто, управо су све незаконитости у злоупотребе констатоване у налазима државних органа и начињене врло смишљено и планирано, инспирисане бахатошћу и безобзирношћу уз пуно знање руководства општине Сурдулице. Председници сурдуличке општине би било боље да се у свом „делању“ осврне на организовану општинску корупцију, препродају тендера и криминално финансирање фантомских организација, јер је заједно са својим сарадницима довела Сурдулицу до последње касабе коју сви напуштају, јер у њој будућности нема.

Држава Србија је управо на примеру Сурдулице показала да озбиљно функционише и да ће све установе чији је оснивач и које троше државне ресурсе итекако контролисати и мењати директоре који раде незаконито и коруптивно. И у сваком сектору и сегменту. И не само то, они који су вршили кривилна дела ће морати да одговарају госпођо Поповић. Можда сте ви помислили да сте у Ужичкој републици ван домашаја закона, али време ће Вам показати да сте се преварили. Подсећамо Вас да сте део владајуће већине у републичкој власти и да Вам то не даје за право да будете заштићени нити аболирани одговорности,'' наводе из Општинског одбора СНС у Сурдулици.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

1 коментар

 • Micheal Benson
  Линк коментара Micheal Benson уторак, 01 децембар 2020 11:28

  Поздрав, срећна сам што вас најављујем као права кредитна компанија код које можете добити брзи зајам, нудимо све врсте зајмова нашим поузданим клијентима са каматном стопом од 3%, контактирајте нас ако вам је потребан зајам. Пошаљите нам е-пошту: Мицхеалбенсонлоанагенци@гмаил.цом, контакт@Мицхеалбенсонагенци.цом,Образац захтева за позајмицу и вратите га, посетите нашу веб страницу: хттпс://мицхеалбенсонагенци.цом/,Вхатсапп: +593962046134.

  Пуно име .................

  Године ..............

  Држава ..................

  Износ зајма потребан. ..................

  Трајање..........................

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Ухапшен због крађе новца у пољопривредној апотеци - Радио Телевизија Врање https://t.co/Eyd6PkQ84U via… https://t.co/Cr8quXvslN
Осумњиченом за пресретање аутомобила код Превалца 30 дана притвора - Радио Телевизија Врање https://t.co/7e1tO7Ojdc… https://t.co/HiU0nUsHGh
У току санација речних корита и мостова у поплављеним подручјима - Радио Телевизија Врање https://t.co/xIQaV69Lz6 v… https://t.co/XWljtYqiBv
Follow RTV Vranje on Twitter