Социјалистичка партија Србије у Врању прославља 30 година рада

Социјалистичка партија Србије у саопштењу које је достављено нашој редакцији, исцрпно образлаже шта је све урадила на развоју Врања и нашег краја и које све људе је ова партија ангажовала у последњих 30 година на том послу. Из свеобухватног саопштења, издвајамо:

Када се данас, на дан јубилеја подсећамо на наших 30 година постојања, не можемо а да не укажемо на чињеницу да је СПС једина политичка организација основана 1990.године која је још увек важан и незаобилазни чинилац на политичкој сцени и у политичком животу Србије. Многе странке основане деведесетих година и касније више и не постоје, многе су се раслојиле у више малих и минорних странака, неке су се приклониле другим странкама да би на тај начин обезбедиле један посланички или одборнички мандат, а у садашњем сазиву и републичког и градског парламента једино је СПС партија континуитета, односно партија која никада, од увођења вишестраначког система није била ванпарламентарна.

Прилика је да се на дан јубилеја сетимо и одамо пошту свим преминулим другарицама и друговима који су оставили дубок траг у Социјалистичкој партији Србије, а који су, неки и прерано напустили наше редове.

Такође, имајући у виду неповољну епидемиолошку ситуацију и осећај одговорности према себи и другима, Градски одбор СПС Врање и поред чињенице да се ради о јубиларној годишњици, неће организовати никакву свечаност јер су у овом тренутку најбитнији здравље и животи људи.

Желимо да грађанима Врања упутимо јасну поруку – ми смо ту, стојимо постојано свих ових година, увек су служби наше Србије, нашег Врања и наших грађана.У потпису је Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Врању.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter