Руководство града одговорило на саопштење из ДС - а

Поводом саопштења Градског одбора Демократске странке о доласку компаније „Геокс“ у Врање, овим путем желимо да јавност обавестимо дам заслуга ни у ком случају не припада овој политичкој опцији.

У најмању руку смешно и истовремено тужно звучи констатација и личи на ону народну „много хтели, много започели“. А да у Врање доведу неког озбиљног инвеститора кадрови Демократске странке нису могли, јер су се бавили собом,  оптуживали коалиционе партнере одржавали партијске кружоке на радном месту, људе делили по страначкој припадности. У тој својој самозаљубљености озбиљно и одговорно руковођење градом остало је у домену преписке и слања захтева, и неколико сусрета са званичницима, али више од тога нису могли, осим да однесу документацију по завршетку мандата као што су то учинили некадашњи члан градског већа Перица Јанковић и помоћник градоначелника Срђан Васиљевић.

Господо демократе, ко губи има право да се љути. Разумемо што сте овако реаговали, али за разлику од Вас ми појам демократије и руковођења градом доживљавамо другачије. Ми нећемо рећи да су СПС и СНС заслужни што је светски призната компанија одлучила да дође у Врање. У свему је најважније да ће бити упослено нових 1250 радника. Основна обавеза оних који су на најодговорнијим функцијама је да раде за свој град, што смо ми показали на почетку мандата, за разлику од Вас којима је страначки интерес био изнад свега.

Крајње је време да се отрезните и покажете озбиљност и политичку зрелост за јавни рад.

Последњи пут измењено уторак, 09 октобар 2012 15:57

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld