На вандредној седници ПУПС-а изабрани нови подпредседници

У протеклих шест месеци од конституисања градске власти Партија уједињених пензионера може да буде задовољна резултатима, мерама и учинком у обављању градске власти. Присталице ове политичке опције су данас на ванредној седници скупштине изабрали два  подпредседника који ће кадровски ојачати партију.

На ванредној седници скупштине Градског Одбора ПУПС-а изабрана су два подпредседника, Милош Антанасијевић и Стојче Радуловић, обојица  дипломирани правници. Ради се о искусним људима који би требало да кадровски ојачају партију и помогну да се реализује програм који је ова партија уградила у свој и коалициони споразум.  Закључком градске Скупштине у буџету града створена је могућност да се пензионерима старијим од 65 година обезбеди бесплатан аутобуски превоз у локалу. На самом старту ове године озбиљно ће се кренути и у реализацију програмских задатака рекао је Градимир Јовановић.

Укључивање Партије Уједињених Региона у локалну власт, у ПУПС-у не виде као препреку за напредак заједнице.

Усвајањем Закона о социјалном предузетништву биће омогућено отварање нових радних места пре свега  за људе који су жртва транзиције. До тог тренутка из ове политичке партије поручују да ће се ангажовати на оживљавању производних капацитета и отварању нових радих места.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 24 децембар 2012 16:27

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter