Отворени дан за медије врањских социјалиста

Врањски социјалисти који су на одговорним функцијама у граду нашли су се данас са новинарима за истим столом.

На отвореном дану за медије било је много питања. Најчешћа су била она која се односе на инфраструктурне пројекте.

Реконструкција моста на Јужној Морави код села Златокоп ушла је у саму завршницу.Све ће бити готово 15.новембра, што је дуже од претходно утврђеног рока. Разлоге кашњења објаснио је градоначелник Мирољуб Стојчић.

Због затварања моста, мештани су принуђени да користе обилазни пут преко Ћуковца и Железничке станице. Како је он у веома лошем стању, мораће хитно да се реконструише, рекао је градоначелник. Али неће то бити једини путни правац који је потребно обновити.

Директор «Комрада» Дејан Илић, одговарао је и на питање новинара о оптужбама које су му упућене а тичу се реализације пројекта рециклажног дворишта.

Ситуација у врањском спорту, далеко је од сјајне. Клубови троше више него што је буџетом предвиђено па ће изворе финансирања морати да траже и на другом месту. Град ће наставити да финансира младе и талентоване играче али не по сваку цену, него искључиво у складу са могућностима, чуло се на конференцији у СПС-у.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 09 новембар 2011 14:59

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Велики дан за Врање и позоришну публику - Радио Телевизија Врање https://t.co/ppYSgRmbtn via @tripplesworld
Новинарима представљен програм отварања и ентеријер обновљеног позоришта - Радио Телевизија Врање https://t.co/tOeidzYSYv via @tripplesworld
РАДОСТ: У врањском породилишту 89 беба више него прошле године - Радио Телевизија Врање https://t.co/5LeZ3Lc6dV via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter