Успешна година за град Врање

Година која се примиче крају за град Врање је била успешна, поготово ако се посматра са аспекта унапређења енергетике и реализације комуналног програма, оцена је градоначелника Мирољуба Стојчића.

Имајући у виду читав низ отежавајућих околности на макро плану, може се рећи да су Врањанци радили добро и да иза њих остаје једна ни мало лака али успешна година. Пре свега обезбеђен је континуитет у функционисању локалне самоуправе.

Подвлачећи црту испод онога што је урађено у 2011. не треба заборавити поред осталог да су створени услови за изградњу Фабрике за прераду отпадних вода.

У сваком случају ове године је доста урађено, а много тога тек предстоји. У Новој години поред осталог треба да се реализује пројекат водоснабдевања који треба да реши проблем недостатка здраве воде у неким сеоским месним заједницама.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 14 децембар 2011 17:47

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Осуђени на затворске казне због злоупотребе положаја одговорних лица - Радио Телевизија Врање https://t.co/Rxh9mGJQEf via @tripplesworld
Други дан Светосавске недеље обилује бројним дешавањима - Радио Телевизија Врање https://t.co/Dl6nR74FBv via @tripplesworld
Прелазак на биомасу јефтинији за грађане - Радио Телевизија Врање https://t.co/4BbmkpVxGt via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter