Велики број представника политичих партија, како на локалном тако и на парламентарном нивоу, разговараo je са грађанима на шеталишту о друштвеним актуелностима и ослушкиваo њихове проблеме.  На овај начин као и дељењем промотивног материјала, представили су своје програме.

Владимир Орлић, члан Председништва Српске напредне странке и кандидат за народог посланика  се захвалио Врањанцма на енергији коју имају.

Као што видите, људи пуног срца долазе да разговарамо не само о вредним важним сварима које смо направили заједничким снагама, које смо направили напорним радом, спосбношћу и сремношћу да се трудимо да нам буде боље него што је било у годинама иза нас и тиме што смо показали да умемо да следимо успешну политику Александра Вучића, да покажемо да умемо да будемо шампиони и да се такмичимо са најбољима у многи стварима. Али и да разговарамо о будућности. То је данас најважније. Како да задржимо децу да остану овде, да овде граде своје породице, да виде своју перспективу. Да улажемо у све сегменте друштва као би видели заокружен живот, једну земљу која је добра кућа за сву своју децу, рекао је Орлић.

Жарко Обрадовић кандидат за народнг посланика Социјалистичке партије Србије је рекао да ће Врањанци знати да цене вредности, традицију, рад и резулатет које је постигао СПС и додао:

Имао социјалну политику, имао председника са одличним резултатима. У Врању сам доста постигао у време када са водио Министарство просвете. Од школе, преко дома, котларнице... То је за мене задовољство зато што ми Социјалисти своје јавно деловање сматрамо да има смисла само ако чинимо нешто за грађане и мислим да је то нешто што нас препорчује, рекао је Обрадовић.

Саша Радуловић, председник покрета Доста је било је такође данас бораво у Врању и то приликом је рекао:

Ми хоћемо Србију где смо ми своји на своме, Србију у којој одлучују грађани Србије а не неки страни фактори. Ми се боримо против глобализма и треба нам ваш глас – за нас само Србија нема алтенативу.

Горан Стојковић подпредседник ГрО Јединствене Србије у Врању је рекао да су се окупили првенсвено како би представили свој програм, који је по његови речима препознатљив.

Имали сте прилике да чујете нашег председнка  Драгана Марковића који је бораво  Врању и том приликом најавио долазак два инвеситора у наш град и на тај начин ћемо задржати нашу омладину и побољшати услове живота и рада у нашем граду. Људима на селу ћемо побољшати услове живота, обезбедити  бесплатан превоз, сигуран пласман, отворене пицаје и боље услове за рад, рекао је Стојковић.

Вук Николић предедник ГрО Српске сранке Заветници је рекао:

Трећи дан делимо летке грађанима Врања да гласају за  Милицу Ђурђевић Стаменковски на републичим изборма. Само напред и храбро још храбрије.

Драгана Стојановић представница Кола жена ГрО Српске деснице у Врању је рекла да је Коло жена заједно са омладином Српске деснице организовало штанд како би презентовали свој план и програм:

Желимо да подсетимо наше суграђане на вредност и очување врањске народне традиције и традицоналних вредости.

На овај начин представници свих странака максимално спремни дочекују предстојеће локалне и парламентарне изборе.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 15 јун 2020 14:54

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Број новооболелих од короне преполовљен у односу на почетак године - Радио Телевизија Врање https://t.co/ZxRbKEygRS… https://t.co/WWqAUQObkV
Подмукла болест без симптома - карцином грлића материце - Радио Телевизија Врање https://t.co/Uq3hm4BvgL via… https://t.co/dfNt14ckqM
Почело друго полугође, настава по моделу са почетка школске године - Радио Телевизија Врање https://t.co/tkKBejZL8a… https://t.co/tRQ9VHUwot
Follow RTV Vranje on Twitter