На граничном прелазу Прешево мирније

Након викенда када је забележена гужва на граничном прелазу Прешево, стање је од данас повољније. Према подацима Управе граничне полиције на излазу из Србије према Македонији нема дужих чекања од 30 минута. Тек за следећи викенд се поново очекује већи талас аутомобила и аутобуса.

За време викенда био је појачан интензитет саобраћајa на излазу из Србије на граничном прелазу Прешево. Реч је о путничким возилима и аутобусима и таласу туриста ка Грчкој. Путничка возила и аутобуси су на излаз из земље на граничном прелазу Прешево током викенда чекали и до 90 минута. Према подацима Ауто мото савеза Србије, јуче је задржавање на граници било до 60 минута. Међутим, већ од данас нема дужих чекања од 30 минута.

“Од понедељка до петка не очекујемо јачи интензитет саобраћаја. Тек за викенд се опет очекује већи интензитет саобраћаја. У вечерњим часовима је појачан интензитет аутобуског саобраћаја на улазу и излазу из Србије. Међутим, ангажован је довољан број полицијских службеника, тако да и ће ту чекање на прелаз бити сведено на најмању могућу меру. Што се тиче рада граничне полиције предузете су све мере да се чекање на прелаз државне границе сведе на најмању могућу меру и да све законом предвиђене активности полицајаца буду испоштоване”, каже командир станице граничне полиције Прешево Срђан Тасић.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 03 јул 2018 13:16

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

До скоро је било незамисливо - новогодишња јелка у Блоку пошта-банка - Радио Телевизија Врање https://t.co/ObRN6aixvN via @tripplesworld
Епилог једног лова: Један тешко повређен, један ухапшен - Радио Телевизија Врање https://t.co/gprO0SXjVO via @tripplesworld
Повређен у лову - Радио Телевизија Врање https://t.co/O6O4p6gssE via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter