Врањска Бања: Завршени радови у Балканској

У Градској општини Врањска Бања спровођење комуналног програма иде утврђеном динамиком. Ових дана завршени су радови на продужетку  водоводне мреже у Балканској улици а радило се на отчепљењу канала за одвод бујичне и атмосферске воде.

Станарима  Балканске улице у Врањској Бањи завршетак радова на водоводној мрежи решио је бројне проблеме. Балканска улица препозната је као приоритет будући да су се станари ове улице сналазили на разне начине. Улица се налази у ужем језгру општине па је њено инфраструктурно уређење  дуго планирано и коначно завршено, кажу Бањчани.

Завршетак радова обишао је и Драган Сентић, председник Градске општине Врањска Бања. Каже да из непосредног разговора са Бањчанима најбоље сазнаје шта су приоритети и како олакшати живот у Бањи и зато је уложено у  завршетак радова на водоводној мрежи.

„Завршен су радови на продужетку водоводне мреже у Балканској улици у дужини од 225 м Вредност радова је око 460 хиљада динара. ГО је учествовала са 33 посто од уговорене цене. Извођач радова је ЈП „Водовод“, рекао је  Драган Сентић, председник ГО Врањска Бања.

Упоредо са радовима на постављању водоводне мреже у Балканској улици ради се на чишћењу канала из кога се уклања наталожена земља па ће се тако смањити ризик од изливања услед појаве бујичних потока.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 13 август 2018 14:41

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Без жртава короне у Србији. Још 34 нова случаја вируса ковид 19 - Радио Телевизија Врање https://t.co/mdpUuOXkWo via @tripplesworld
Земља сува – овогодишњи приноси биће умањени - Радио Телевизија Врање https://t.co/Rr8Z9xj3cn via @tripplesworld
Глигоријевић: Круна нашег рада пројекат „Унапређење тржишне и пословне способности станара у оквиру инкубатора“ - Р… https://t.co/sY5xNT6NYj
Follow RTV Vranje on Twitter