Камиони већ користе леву траку обилазнице у Слободној зони

Инфраструктурно уређење ''Слободне зоне у Бунушевцу, приоритет је града, а све у циљу довођења инвеститора и запошљавања људи. Једни објекти се завршавају, за друге су готови пројекти или експропријација, а за неке је припремљено земљиште.

Углавном левом траком обилазнице већ саобраћају тешка возила, али и грађани својим аутомобилима, који све више користе овај правац за одлазак до Бујановца и даље. Пут је нов и краћи за неколико километара за све оне који живе у том делу града, а за инвеститоре ближи изласку на аутопут.

Постављен је завршни слој асфалта на левој траци обилазнице у дужини од преко 2 километара у ''Слободној зони'' у Бунушевцу. Урађени су и тротоари, тако да је сада кретање потпуно безбедно, каже директор Слободне зоне Горан Живковић.

Поред постојеће трафо станице, неопходно је изградити још једну. За те потребе већ је нивелисано неколико парцела, чији део може да се искористи за трафо станицу. Раније је изграђена водоводна и канализациона мрежа, а што се тиче саобраћајница у оквиру саме зоне између две фабрике оне се завршавају.

Два кружна тока и саобраћајница су завршени, пошљунчани и остаје да се асфалтирају, као и саобраћајница која води до њих.

Истовремено, урађена је и улица која води ка Железничкој станици. Сви ови пројекти реализују се уз помоћ Министарства привреде и учешће града Врања.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 01 новембар 2018 15:58

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Очекивања кандидата за посланике и одборнике - Радио Телевизија Врање https://t.co/gujI4jkYUg via @tripplesworld
До 11 сати излазност је 16, 01 посто - Радио Телевизија Врање https://t.co/eqxmPdOMV4 via @tripplesworld
Отворена бирачка места - Радио Телевизија Врање https://t.co/K7SK1ZTO91 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter