Доделом пехара завршене синдикалне радничко спортске игре

Доделом пехара најуспешнијима, у организацији Већа Савеза Самосталних синдиката Врања и Пчињског округа, завршене су овогодишње радничко спортске игре.

На пригодној свечаности представници Већа Савеза Самосталних синдиката уручили су пехаре представницима најбољих екипа, као и најуспешнијим појединцима. Тиме су традиционалне радничко спортске игре Самосталног синдиката за ову годину завршене.

Ружица Стошић, председница Већа Самосталних синдиката истакла је да је од изузетног значаја то што су одржали традицију. Такве игре и масовност чланства показали су да су оне у овом времену итекако потребне. Захвалила је учесницима као и послодавцима који су омогућили њихово учешће.

Синдикални активисти такмичили су се у малом фудбалу, одбојци, баскету, спортском риболову и пикаду. У генералном пласману најбоље су биле екипе „Алфа плама“ и „Геокса“. За фер плеј пехар је припао екипи „Симпа“, а за масовност учешћа „Алфа Пламу“. Пехари су додељени и у појединачном пласману.

Председници синдикалних организација у „Геокс“-у ,“Алфа Плам“-у и „Симпу“, Јелена Митровић, Зоран Трајковић и Бора Давитковић, представници најуспешнијих екипа истакли су да је велико задовољство учествовати у овим играма, да имају изузетан значај за синдикално организовање и дружење. Посебно су нагласили да су имали подршку послодаваца.

Веће Савеза самосталних синдиката Врања и Пчињског округа деценијама организује радничко спортске игре, а традиционално највише интересовања изазива мали фудбал, баскет и одбојка.

 

 

Оцените овај чланак
(1 Глас)
Последњи пут измењено недеља, 30 децембар 2018 17:44

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Више отворених, него затворених фирми у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/2lD4aV6E4f via @tripplesworld
Ученици полагали комбиновани тест - Радио Телевизија Врање https://t.co/ZWvXjIImpI via @tripplesworld
Нема више листе чекања за уградњу вештачког кука - Радио Телевизија Врање https://t.co/0aQkUEZCk0 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter