Игре на води протекле успешно Истакнут

Победом екипе „Делфини” завршене су прве „Игре на води”. Другопласирана је екипа „РК Врање”, а на трећем месту је екипа „Тигрови”. Надметало се 6 екипа у 5 игара на води, и то Шутирање на гол, Штафета (цеђење сунђера у кофици), Веслање, Сакупљање реквизита и Надвлачење суп даскама.

„По мени је друга игра најтежа зато што има много да се плива и баш је напорно. Треба да се уложи доста снаге. Пријавили смо се као тим, договорили смо се и први пут учествујем у неком такмичењу на води”, каже Димитрије Стошић, екипа Пантери 2.

„Игре на води” први пут су организоване у нашем граду у организацији ЈУ Спортска хала и Спортског савеза града Врања, а под покровитељством града Врања.

„Да пожелим срећу такмичарима и пуно успеха и најбољи нека победи”, каже Бобан Младеновић, директор ЈУ Спортска хала.

„Надам се да ће у наредном периоду ово постати традиција, проширићемо на регион. Желим вам да уживате, ипак је ово спортско такмичарска забава. Срећно такмичарима”, каже Братислав Антић, председник Спортског савеза.

Игре су биле захтевне, али су такмичари били физички спремни, спретни и упорни, те је исход био неизвестан до краја такмичења. Последња игра је пресудила, а као победник првих Игара на води изашла је екипа Делфини.

„Ми смо ово и очекивали, мада никад се не зна, некад и најбоља екипа не победи, али ми смо се надали, имали смо вољу, жељу. Имали смо један дан припрему, видели смо какве су игре. Највише проблема задавала је прва игра, и ту смо се мало више уморили”, каже Немања Зафировић, екипа Делфини, победници Игара на води.

Другопласирана је екипа „РК Врањеа на трећем месту је екипа „Тигрови”. „Спартанци” су на четвртом месту, „Пантери” на петом, а екипа „Пантери 2” на шестом месту.

Три првопласиране екипе добиле су пехаре и медаље, а све остале захвалнице.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 23 август 2019 15:39

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Историчар о пробоју Солунског фронта: били су невиђено храбри и честити - Радио Телевизија Врање https://t.co/OCe3i7pJUG via @tripplesworld
Потписан Меморандум о сарадњи на реализациjи проjекта који се односи на запошљавање Рома и Ромкиња - Радио Телевизи… https://t.co/tkn1KRoE8c
Почеле прве уплате за прваке - Радио Телевизија Врање https://t.co/rMfYBux4QB via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter